Vanliga frågor

Google

I hur många sökningar kommer våra annonser att visas?

På Google betalar annonsören enbart per klick – annonsvisningar kan ses som en bonus. Antalet annonsvisningar er verksamhet kommer att få beror på faktorer som sökvolym, område och budget.

I samband med vilka sökord visas vi i Googles sökresultat?

Era sökord väljs noggrant ut för att uppnå bästa möjliga resultat och med hänsyn till vad som lockar mest besökare till er webbplats.

Hur länge löper avtalet och vad är uppsägningstiden?

Om inte annat överenskommits så annonserar vi på löpande basis med 3 månaders uppsägningstid.

Facebook

Vad innebär Facebook-annonsering?

Annonsering på Facebook är en bra metod för att nå en större och mer träffsäker publik. Med Facebook kan man på ett effektivt sätt öka varumärkets exponering, få mer trafik till hemsidan, generera nya potentiella köpare och konvertera dessa till kunder.

Varför ska vi använda oss av annonsering på Facebook?

Med 2 miljarder användare innebär Facebook en fantastisk möjlighet er att nå ut med er marknadsföring och skapa varumärkeskännedom. Det är dessutom billigt jämfört med andra typer av marknadsföring.

Hur är annonseringen prissatt?

Kostnaden för era Facebook-annonser kommer vara samma summa som ni är beredd att spendera. Ni bestämmer er egen budget och betalar sedan varje gång den visas för en person i er målgrupp.

Hur kommer vi igång med annonsering på Facebook?

När ni väljer annonsering på Facebook kommer vi sköta det tekniska i annonseringen. Tillsammans sätter vi upp en budget och en strategi för era annonser och och ser till att de publiceras enligt era önskemål.

Hur länge löper avtalet och vad är uppsägningstiden?

Om inte annat överenskommits så annonserar vi på löpande basis med 3 månaders uppsägningstid.

Hur ofta kan jag byta ut annonserna?

I ditt månadspris ingår byte av annonserna en gång i kvartalet, men vill du byta oftare så går det självklart att göra till en extra kostnad.

Google My Business

Behöver man Google My Business om man redan har en webbplats?

Google My Business är ett komplement till er befintliga webbplats genom att det ger företaget en offentlig identitet och närvaro på Google. Era företagsuppgifter kan visas i Google Sök och Maps.